Haemme LOGISTIIKKAINSINÖÖRIÄ Porin seudulla sijaitsevaan teollisuuden uusinvestointiprojektiin. Työ alkaa kesällä 2019 ja kestää arviolta 24 kuukautta.

Tehtäviisi kuuluvat mm:

- huolehtiminen logistiikkaketjun sujuvuudesta
- kuljetusjärjestelyihin liittyvät selvitykset ja niihin vaadittavat toimenpiteet
- kuljetussopimusten ja -vakuutusten optimointi
- tarvittavien resurssien organisointi

Odotamme sinulta:

- kokemusta vastaavista tehtävistä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- MS Office –ohjelmistojen hyvää hallintaa
- soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta 

Lisätietoja tehtävistä antaa Nipromec Groupin Talent Acquisition Specialist Petteri Ojala, p. 0504754228.

Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa lähettämällä CV:si sekä yhteystietosi tästä. Huomioithan, että hakemalla tätä paikkaa, kaikkea toimittamaasi tietoa käsitellään rekrytointirekisteriselosteemme mukaisesti.

Vuonna 2003 perustettu Nipromec Oy on kansainvälisesti toimiva projekti- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita energia-, rakennus- ja teollisuudenalan yrityksille. Nipromecin Suomen toimistot sijaitsevat Raumalla, Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Konsernilla on toimistot myös Saksan Erlangenissa sekä Englannissa Bristolissa ja Lontoossa.

Kotimaiseen yksityisomisteiseen Nipromec-konserniin kuuluvat Nipromec Oy Ltd, Nipromec UK Ltd, N-Pro Resources Oy Ltd sekä Nipromec Engineering ja Site Services -palvelut. Nipromec on Bureau Veritaksen auditoima ISO 9001/14001 sekä OHSAS 18001 yritys. Vuonna 2017 Nipromec-konsernin liikevaihto oli yhteensä noin 13 miljoonaa euroa.