Haemme RAKENNUSVALVOJAA työskentelemään Kilpilahden öljynjalostamon vuosihuoltoprojektissa. Työ alkaa 04-05/2019 välisenä aikana ja kestää arviolta 06/2020 saakka.

Tehtävänäsi on vastata siitä, että rakennusvaiheen aikaiset työt suoritetaan ohjeistuksen mukaisesti, turvallisesti ja aikataulussa huomioiden laatu- ja kustannustavoitteet.

Odotamme sinulta:
- kokemusta vastaavista tehtävistä mieluiten teollisuuden kohteista
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. mestari/insinööri)
- englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Järjestämme majoituksen työkohteesta.

Lisätietoja tehtävistä antaa Nipromec Groupin Talent Acquisition Specialist Petteri Ojala +358 50 475 4228.

Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa lähettämällä CV:si sekä yhteystietosi tästä. Huomioithan, että hakemalla tätä paikkaa, kaikkea toimittamaasi tietoa käsitellään rekrytointirekisteriselosteemme mukaisesti.

Vuonna 2003 perustettu Nipromec Oy on kansainvälisesti toimiva projekti- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita energia-, rakennus- ja teollisuudenalan yrityksille. Nipromecin Suomen toimistot sijaitsevat Raumalla, Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Konsernilla on toimistot myös Saksan Erlangenissa sekä Englannissa Bristolissa ja Lontoossa.

Kotimaiseen yksityisomisteiseen Nipromec-konserniin kuuluvat Nipromec Oy Ltd, Nipromec UK Ltd, N-Pro Resources Oy Ltd sekä Nipromec Engineering ja Site Services -palvelut. Nipromec on Bureau Veritaksen auditoima ISO 9001/14001 sekä OHSAS 18001 yritys. Vuonna 2017 Nipromec-konsernin liikevaihto oli yhteensä noin 13 miljoonaa euroa.